078-6185571

Hulp bij het huishouden Sliedrecht

Uitzicht op vast dienstverband 12 tot 28 uur Sliedrecht

Wil jij graag iets voor iemand betekenen? Dan is werken als huishoudelijk medewerker bij Vlijtig Liesje Thuishulp de ideale match voor jou!

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudelijk medewerker bij onze cliënten in Sliedrecht. Dit voor minimaal 12 tot 28 uur per week.

Wat bieden wij jou?

– Variabele uren op basis van jouw beschikbaarheid, tot maximaal 28 uur per week.

– Werken in je eigen woonplaats en omgeving

– 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering

– Flexibele werktijden van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-17.00

– Een baan die goed te combineren valt met schooltijden

– Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform uurloon, een eindejaarsuitkering, het uitbetalen van meeruren en 6 weken vakantie per jaar naar ratio.

– Een arbeidsovereenkomst voor 7 maanden met zicht op verlenging naar een jaarcontract en op den duur een vaste aanstelling

– Ten slotte kun je eventueel per direct starten

Wat ga je doen?

Je verleent ondersteuning bij het huishouden van de cliënten thuis. Hierdoor wordt de zelfredzaamheid zoveel mogelijk gestimuleerd en/of in stand gehouden. Daarnaast draag je de zorg voor een schoon en opgeruimd huis. Hierbij moet je denken aan het schoonmaken van sanitair, badkamer, keuken, stofzuigen, dweilen maar ook strijken, bedden afnemen en opmaken en ramen lappen hoort er eens in de tijd bij.

Wie zijn wij?

Vlijtig Liesje Thuishulp verzorgt huishoudelijke hulp in de Drechtsteden, Ridderkerk en Barendrecht en omgeving en Breda. Wij verzorgen hier de wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden bij de cliënten thuis. We bieden je een scholing aan om de belangrijkste taken te leren.

Wat vragen wij?

– Je beschikt over een actieve werkhouding, je bent flexibel inzetbaar, je bent klantvriendelijk en je bent in staat om ordelijk te werken.

– Minimaal 2 dagen per week beschikbaar.

– Je beschikt over een (elektrische) fiets of ander eigen vervoer. Je bent woonachtig bij voorkeur in Sliedrecht.

– Schoonmaakervaring in de thuiszorg is een pré.

Terug naar vacature overzicht